Inovacija: Naša ključna karakteristika

Inovacija je u genima MLS Innovation Inc. od svojih prvih koraka i snažnog rekorda u stvaranju inovativnih softverskih i hardverskih proizvoda kako bi osigurao najbolju vrednost za naše klijente, na osnovu naše snažne posvećenosti istraživanju i razvoju  (R & D). Nastavak ulaganja u istraživanje i razvoj dovodi do toga da MLS  ponudi više naprednih i korisnih proizvoda u utvrđenim ali i novim tehnološkim sektorima . U konkurentnom okruženju , istraživanje i razvoj je od suštinskog značaja za održavanje i proširenje pozicioniranje kompanije na tržištu.

Istraživanje i Razvoj

Odeljenje za istraživanje i razvoj MLS-a sastoji se od iskusnih i visoko kvalifikovanih profesionalaca koji rade na različitim istraživačkim linijama, pružajući inovativne proizvode i usluge.

Strateški ciljevi istraživanja i razvoja Tehnološka polja delovanja
Razviti nove proizvode i usluge Glasovne tehnologije
Pružanje usluga istraživanja i razvoja kupcima Obrada prirodnog jezika
Kreiranje korporativne strategije u tehnologiji Veštačka inteligencija i mašinsko učenje
Internet Usluge, multimedijalne aplikacije i korisnički interfejs i korisničko iskustvo
Navigacija
Internet usluge i Internet Stvari
Sigurnost


Poslednjih godina, MLS Innovation Inc. usvojio je široko prihvaćene i fleksibilne metode kao što su Agile and Scrum za razvoj softvera koji nam omogućavaju da razvijamo zahteve i rešenja kroz kolektivne napore samoorganizovanja interoperabilnih grupa i maksimalizujemo  sposobnost tima da zadovolji nove zahteve , prilagodi se tehnologijama koje se razvijaju i promenama tržišnih uslova.

Evropski projekti

MLS Innovation Inc. Demonstrira svoju vodeću poziciju u promovisanju inovacija učestvujući u različitim saradnjama i istraživačkim projektima, pružajući svoje stručno znanje trećim stranama kroz razvoj i podršku aplikacija u oblasti obrazovne tehnologije, jezičkih tehnologija, telematike i multimedijalnih aplikacija za evropske projekte kao što su sledeći navedeni:

Naziv Objekat Trajanje
STIMEY

STIMEI je okruženje za učenje koje kombinuje moćne tehnologije koje podržavaju pedagoško istraživanje i društveni mediji u nastojanju da objedine nauku i društvo u Evropi. Ovo će stoga povećati međunarodnu konkurentnost kontinenta ,pošto nastava STEM (Nauka, Tehnologija, Mehanika i Matematika) postaje pristupačnija / socijalna / zabavna evropskoj omladini i na taj način će povećati interesovanje za STEM karijeru.

9/2016 - 9/2019
Inlife

Cilj INLIFE-a je da se suoči sa izazovom pretvaranja postojećih istraživačkih napora u stvarnost za stvarne ljude širom Evrope. Postojeća fleksibilna ICT rješenja mogu pomoći starijim korisnicima sa kognitivnim poteškoćama u organizovanju, obavljanju i završavanju svakodnevnih zadataka koji su ključni faktori da se osećaju nezavisno . INLIFE će ponuditi integrisana, personalizovana, svestrana rešenja, IKT usluge usmerene su na raznovrsne svakodnevne aktivnosti (hrana, fizička aktivnost, kretanje, duhovna stimulacija, komunikacija, društvena interakcija itd.) korisnicima sa kognitivnom disfunkcijom koji žive u svojim domovima ili u zaštićenim domovima, kao i njihovim formalnim i neformalnim negovateljima.

2/2015 - 2/2018
Movesmart

Projekat MOVESMART imao je za cilj pružanje personalizovanih transportnih usluga zasnovanih na informacijama koje su sakupljali korisnici u realnom vremenu u procesu snimanja publike (gomila – izvora ) . Podaci su anonimno prikupljeni putem mobilnih uređaja (npr. pametnih telefona ili GPS navigacionih uređaja) i prikupljeni od strane korisnika uz podršku cloud arhitekture ( oblak ) . Jedna od glavnih prednosti MOVESMART projekta bila je dizajn i implementacija brojnih ekoloških transportnih usluga u realnom vremenu koje su podržavale korišćenje ekoloških transportnih sredstava, kao što su električni automobili i bicikli.

11/2013 - 11/2016
Prosperity4All

Prosperiti4All ( Prosperitet Za Sve ) razvija infrastrukturu i ekosistem koji će omogućiti sveobuhvatnu personalizaciju interfejsa i materijala, zasnovanih na potrebama korisnika i preferencijama, koji će se razvijati (promovisati samopouzdanje saradnje, smanjenje redundantnosti, smanjenje troškova, rast koji dostigne tržište i prodor na međunarodnom nivou).

2/2014 - 2/2018
Choreos

CHOReOS je implementirao okvir za razvoj ekspanzivne koreografije. Cilj je bio omogućiti stručnjacima u industriji da razviju decentralizirana ultra-velika rješenja (ULS) koja se sastoje od heterogenih prilagodljivih usluga i KoS (Kualiti of Service).

10/2010 - 10/2013

MLS Artificial Intelligence Center (MAIC)

Novi MAIC je kreiran da izoluje spoljašnju buku u životnoj sredini (u automobilu, u baru, itd.) I dijalog sa njim je apsolutno uspešan. To je rezultat istraživanja i razvoja grčkog istraživačkog tima MLS u proteklih 15 godina u prepoznavanju glasa i veštačkoj inteligenciji i postaje sve pametniji uz sve veću upotrebu.


Digitalni asistent sa kojim razgovaraš  i radi šta kažeš.

Uređaji MLS-a sakrivaju u njima novo renovirani MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) koji dolazi da promeni odnos sa vašim uređajem!

HD Voice

HD Voice

Uz HD Voice uživate u oštrom i kristalno jasnom pozivu, ekološka buka se smanjuje i uživate u izvrsnom kvalitetu zvuka čak i kada vaš sagovornik govori tiho

Talk&Watch®

Želite da vidite video na IouTube-u? Recite i to se dogodilo!Sa Talk & Vatch®-om, dovoljno je tražiti video koji želite od Ioutube-a i odmah će se pojaviti.

Talk&Call®

Hoćeš da pozoveš nekoga? Recite i to se dogodilo!
Sa Talk & Call®, morate samo reći ime koje želite i pozovite odmah. Jednostavno i efikasno.

MLSPedia®

Prenosna enciklopedija u džepu.
Sa MLS-om Pedia, MAIC će vam pomoći da obogate svoje znanje u bilo kojoj oblasti za koju ste zainteresovani.

Talk&SMS®

Zaboravi tipke i greške. Imate ličnog sekretara.
Da li ste umorni od tekstualnih poruka? Ne brinite,  MAIC će vam poslati.

Talk&Search®

Tražiš nešto? MAIC će pronaći za Vas!
Sa lica, lokacija, restorana i sve ostalo što zamišljate, na grčkom i engleskom jeziku, MAIC će pretražiti, naći i informisato vas.

Τalk&Translate®

Prevod u trenutku sa MAIC.
Izaberite bilo koju reč ili frazu koju želite. Odmah ćete imati prevod, od grčkog do engleskog i obratno, pismeno i usmeno.

Live Services
Budite obavešteni o onome što se dešava oko vas i učinite život lakšim.
Apoteke, Bolnice, Parking, Saobraćaj, Banke, Vreme. Sve raspoložive, samo jedan klik.

Nagrade i odlikovanja

Za našu opštu posvećenost inovacijama, MLS Innovation Inc. je nagrađivan tokom vremena sledećim indikativnim nagradama.

Godina
Nagrada- Odlikovanje
1999  Evropska nagrada za informacionu tehnologiju ( Zlatna Evrpska Nagrada za Tehnologiju) 
2008  Proizvod godine ( T3 PC Magazin ) - Naziv  Proizvod godine 2008 osvojio je sistem MLS Destinator 4800
2008  Nagrada za poslovnu inovaciju  Poslovna Nagrada Novac 2008
2009  Proizvod godine – naziv Proizvod godine 2009 osvojio je sistem prepoznavanja glasa MLS Destinator Pričaj i Vozi
2010  Proizvod godine – naziv Proizvod godine 2010 osvojio je uživo sistem za prepoznavanje glasa MLS Destinator Pričaj i Vozi uživo Saobraćaj ( TRAFFIC )
2010  Kouros Innovation Award ( nagrada za razvoj i inovacije)
2011  Nagrada za najbolju aplikaciju za navigaciju od Hellenic App Store ( Infocom 2011)
2011  Proizvod godine – Naziv Proizvod godine 2011 poneo je sistem za prepoznavanje glasa MLS Destinator Pričaj i Vozi uživo  TRAFFIC 500
2013
Nagrada za inovativnu tehnologiju 2013
2013 
Poslovna nagrada u kategoriji "Business Innovation Avard" (Organizovanje nagrada za poslovanje novcem)
2014 LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS- Dobavljač godine 2014
2014 
Grčka vrednost - Nagrada za inovaciju iz HELENSKE  VREDNOSTI Federacije industrije Severne Grčke (SBSE)
2014  Dobavljač godišnjeg magazina nagrada za industrijsku i maloprodajnu poslovnu delatnost
2015  Počasno razlikovanje naziva grčkog proizvoda - industrijski proizvodi-(Proizvedeno u Grčkoj Nagrada)
2015  Poslovna nagrada u visokim stopama rasta (Etos događaji – Nagrada Novac Biznisa)

Potvrde

MLS je razvio, implementirao i sertifikovao u sistem upravljanja u potpunoj saglasnosti sa standardima ISO 9001: 2008 i ISO 14001: 2004ost - Nagrada za inovaciju iz HELENSKE  VREDNOSTI Federacije industrije Severne Grčke (SBSE)