“Making Life Simple” Innovation Inc.

MLS Innovation Inc. osnovana je u Oktobru 1989. godine u Solunu , sa ciljem istraživanja, projektovanja, razvoja, proizvodnje i promovisanja visokotehnoloških elektronskih uređaja i proizvoda, uvek stavljajući poseban naglasak na inovacije.

Naš cilj je da pojednostavimo svakodnevni život naših kupaca , razvijanjem i inkorporiranjem novih tehnologija u jedinstvene i jednostavne proizvode, stvarajući iskustva koja svakodnevni život čine lakšim .

U prvoj deceniji rada, MLS razvija više softverskih aplikacija i firmvera za različite elektronske proizvode, dok istraživanje o bezbednosti i zaštiti od nelegalnog kopiranja softvera dovode do inovativnog metoda zaključavanja LaserLock ™ CD-ROM-a.

Godine 1999. kompanija je osvojila Zlatnu evropsku nagradu za tehnologiju za LaserLock ™, a u maju 2001. uvedena je na Atinsku berzu.

Nakon pokretanja prve aplikacije Prepoznavanje glasa i Veštačke inteligencije u 2004, MLS lansira 2006. inovativni MLS Destinator Talk & Drive ™ Navigator, koji kombinuje navigaciju sa  prepoznavanjem glasa, proširujući svoje poslovanje u inostranstvo i izvoz u Tursku , Saudijsku Arabiju, Jordan, Čile, Maroko i Kipar.

U 2010. godini kompanija razvija interaktivne slike i osvaja grčki javni tender za nabavku u državnim školama na grčkoj teritoriji.

Godina 2012 je prekretnica za budućnost kompanije sa lansiranjem svog prvog mobilnog telefona MLS IQTalk, prvog grčkog Android pametnog telefona koji će uključivati tehnologije prepoznavanja glasa i veštačke inteligencije.

Kompanija prati tehnološki napredak koristeći iskustva iz proteklih nekoliko godina i nudi potrošačkom društvu  svoj prvi tablet u 2013. godini. U 2015. godini lansira prvi integrisani Android pametni televizor , koji uključuje MAIC ( MLS Centar za Veštačku Inteligenciju ) ,time ulazeći na novo tržište u okviru svoje politike širenja asortimana proizvoda kojima se trguje kako bi se zadovoljile potrebe potrošača u industriji kućne zabave.

Maic je najvažnija inovacija u istoriji MLS koja je sada inkorporirana u sve tablet uređaje i mobilne uređaje. Maic je dramatično razvio korisničko iskustvo u korišćenju tablet i mobilnih uređaja , u interakciji sa svojim vlasnikom. Jednostavno glasovnom komandom  korisnika, Maic upućuje pozive, poruke i e-mail, pretražuje internet ili  YouTube, identifikuje pozive i navigaciju ,pretražuje otvorene apoteke, bolnice, banke, benzinske pumpe, obaveštava o obližnjem parkingu, gužvi u saobraćaju , izveštava o vremenu i prevodi reči ili rečenice sa grčkog na engleski i obrnuto.

U decembru 2016 godine MLS lansira i plasira novu, inovativnu MLS Easy  seriju pametnih telefona , usmeravajući se na veliki procenat korisnika koji još uvek koriste mobilne 2G tehnologije , omogućavajući im da dobiju pristup internet uslugama na najlakši  način . U međuvremenu, u 2016. stvara MLS Magic, novi inovativni proizvod, koji pripada kategoriji hibridnih uređaja (laptop + tablet)i ima dva operativna sistema (Android i Windows), pružajući  korisniku pogodnost samo jedanog uređaja za rad i za zabavu.

Godine 2017, MLS Safe ™ je lider na tržištu u oblasti zaštite privatnosti i ličnih podataka.

Kompanija se nalazi na Atinskoj berzi od 2001. godine i učestvuje u indeksu Atinske berze ASE General Index (ASE: IND),u srednjem indeksu ( FTSE / ATHEKS Mid Cap)  i indeksu tehnoloških kompanija ( FTSE / ATHEKS Tech).


Naši proizvodi

 

MLS Innovation Inc. je prepletena inovativnim tehnološkim proizvodima koji potiču od istorijskog razvoja kompanije i zasnovani su na iskustvu u oblasti multimedijalnih aplikacija, upotrebljivosti elektronskih uređaja, lingvistike, prepoznavanja govora i sinteze, sigurnosti i veštačke inteligencije.

Mnogi od naših proizvoda, koji su kategorisani u 7 kategorija, jedinstveni su u svojoj vrsti i pronalaze primenu u svim oblastima gde se koriste računarski uređaji, od automobila do obrazovanja do kancelarija i zabave.