MLS iQTab Brave 3G Tablet

Šifra proizvoda: 33.ML.540.126
TRENUTNO NIJE RASPOLOŽIVO
17.999 RSD 
Više informacija
serbian_price 17.999 RSD
Σε προσφορά Ne
Napišite Vašu ocenu/kritiku
Ocenjujete:MLS iQTab Brave 3G Tablet

Prezentacija Proizvoda

  • 10,1"

    10,1 inča je dovoljno da gledate opušteno filmove, slike, pretražujete internet stranice ili šaljete mejlove. Rezolucija ekrana nudi visoko kvalitetne slike, visoku rezoluciju i visoki kvalitet boje.

  • 4x

    Performans u potpunosti! Grafika u igricama ide do sasvim novog nivoa, vreme odziva na uređaju je minimalno. Quad-core performanse na 1,30 GHz.

  • 8 MP

    ΜLS iQTab Brave 3G ima dve kamere, 8MP na zadnjoj i 3.2MP na prednjoj strani uređaja. To Vam pomaže da sačuvate divne trenutke zauvek ali i da ih podelite sa svojim prijateljima.

16 GB

16GB će Vam dati dovoljno prostora za čuvanje Vaših omiljenih multimedijalnih datoteka i aplikacija. Možete povećati memoriju Vašeg tableta pomoću microSDHC kartice do 32GB.

Android ™ 7.0 (Nougat)

MLS iQTalk Brave sadrži verziju Android ™ 7.0 (Nougat) kako biste u potpunosti iskoristili funkcije Vašeg tableta i uživali u interaktivnom, potpuno funkcionalnom okruženju za rad!

5500 mAh

Posebno je važno to da ima 5500 mAh bateriju i sistem za uštedu energije, da još duže traje!

ZNATE LI MAIC;

MAIC je stvoren da izoluje spoljašnju buku u životnoj sredini (u kolima, u baru , itd. ) tako da je dijalog sa njim potpuno uspešan.

Upoznajte MAIC